Liefde… is dat niet iets wat we allemaal nodig hebben? Als liefde er niet was, waar was de wereld dan? Dan had het waarschijnlijk niet eens bestaan. Nu leven we in een liefdevolle, maar met haat bestrooide aardbol. Op een dag wil ik dat dat veranderd wordt naar een plek waar het kwaad compleet uitstaat. Is dat mogelijk en hoe lang zal de weg ernaartoe gaan duren…?

 

Als het woord ‘liefde’ wordt uitgesproken, denkt men vaak aan rode hartjes. Of aan stelletjes die samen, hand in hand, een romantische wandeling maken aan de kust, waar de wind hen vriendelijk begroet. Is de liefde niet meer dan dat? Moet het altijd duiden op tortelduifjes die sierlijk fladderend in de rondte vliegen? Volgens mezelf is het zeer breed inzetbaar. Het stopt niet daar waar de clichΓ©s het hardst roepen. Voor sommigen echter wel. Best zonde, als je het mij vraagt. Het gaat verder…

 

Hieronder 20x de omschreven liefde vanuit het oogpunt van Theetje.

 

LIEFDE IS:

 

 

Ja, maar Theetje…
Soms zeg je hetzelfde, maar net in een andere vorm.

 

Dat klopt! En zo zie je maar dat ALLES in verbinding staat met elkaar. Zo ook jij en ik. We leven niet alleen. Door de 20 bovenstaande punten te beoefenen, ontdek je hoe breed inzetbaar dit begrip is. Om dit toe te passen heb je levenslang de tijd, ook al is dit misschien niet eens de helft van hoe ik het in gedachte heb.

 

Dit is wat liefde is voor mij.
Wat betekent het voor jou?

 

Laat het weten in de reacties ↓

 

 

Liefde gaat soms ook wel eens door de maag.
Zoals k…-
Koffie?Β 
Je was me voor.

 

 

Laat je reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *