Over Theetje

Hé jij!
Kom binnen, gezellig.
Nee joh, hou je schoenen lekker aan.
Ik moet toch nog stofzuigen…
Koffie?

 

STERN.

 

 

Wat leuk dat je op mijn blog bent beland!
Deze koffieleut zal zich even voorstellen, dat is wel zo netjes:

Hoi hoi! Ik ben Shantay Stern. Je zegt het zo: Sjanté, maar als je dat te moeilijk vindt, mag je me ook gewoon Theetje noemen, hoor. Ik ben een twenty something die fulltime van het leven geniet. Ik heb gewerkt als actrice slash danseres en momenteel geef ik er les in. Misschien ken je me van wat (tv-)producties. Of denk je juist: wie is deze krullenbol? Is niet erg.

 

Op een dag besloot ik dat het eens afgelopen was met de ongein des levens. Ik wilde ‘t leven weer omarmen, liefde voelen. Mijn vergeten lach uit een stoffig hoekje vandaan toveren en weer vrolijk door het leven huppelen. Zoals ik dat ooit deed, als een jong meisje. Die Shantay ben ik nog steeds, dacht ik, maar waar is ze? Zo begon de zoektocht. En nu ik mezelf eindelijk weer gevonden heb, wil ik de rust en vrede die ik nu ervaar de wereld in helpen door het door te geven. Aan jou, aan iedereen.

 

Het is nogal wat om te leven in anno 2000. Deze tijd vraagt veel van ons. We ‘moeten’ een grote hoeveelheid ballen hooghouden, zelfs als we er een paar schrappen. Daar kun je je soms erg down door voelen, misschien zelfs compleet miserabel.
Op deze KofT-blog vind je daarom dus allerlei artikelen over hoe je het leven makkelijker, positief en gezelliger kunt maken. Ik kom je echt niet vertellen hoe het moet, maar ik wil je juist inspireren met mijn visie en de ervaringen die ik heb opgedaan. Gewoon, omdat ik om de mensheid geef. Om jou!

 

Maar Theetje, even iets anders… waarom eigenlijk ‘koffie’?
Omdat koffie een tool is om alles nét wat gezelliger te maken. Daar gingen we toch voor, voor gezelligheid? Het werkt áltijd; het is iets psychisch. Mensen worden over ‘t algemeen blij van koffie, het verbetert onze humeur. Dus als je je minder voelt, kan een bakkie troost veel goeds voor je doen. En ik vind het gewoon heel, HEEL lekker.

 

En waarom ‘theetje’?
Wegens dezelfde reden ↑
En ja… ook omdat het mijn bijnaam is.

 

Snuffel lekker rond op #koft en ontdek hoe fijn het leven eigenlijk kan zijn.
Markeer mijn woorden: ook als het allemaal even niet zo fijn is.